Over - Stylebiss

Stylebiss

Over

”Wie en wat is Stylebiss”

Stylebiss is een second hand online marktplaats voor unieke hoogwaardige kwalitatieve dameskleding, accessoires, vintage en art artikelen.

Alle items worden continu door een team stylisten streng gecontroleerd en geselecteerd. Stylebiss verkoopt alleen producten die het predicaat ‘zo goed als nieuw’ verdienen. Wij houden van artikelen en topproducten met een eigen verhaal. Omdat wij ons in een creatieve omgeving bevinden, bieden wij ook ‘vintage en art’ aan. In deze categorie vind je vooral speciale collectors items.

”Echtheid, originaliteit en kwaliteit primeren altijd”

Persoonlijke service zowel naar koper als verkoper zijn heel belangrijk voor ons. Er wordt een transparante verkoopprijs aan het item gekoppeld en dit in overleg met onze styliste en de verkoper. Wij zorgen ervoor dat de items zorgvuldig behandeld en professioneel gefotografeerd worden in de allerbeste omstandigheden.

Wij bieden u de mogelijkheid om (op afspraak) gekozen items aan te passen, en dit op twee locaties (provincie Limburg, Antwerpen). Indien gewenst kan er een gepersonaliseerd kleur- en/of stijladvies geboekt worden als leuk toemaatje of als geschenkbon.

”Stylebiss werd opgericht uit passie voor mode, stijl en ethiek”

Onze formule is milieu vriendelijk en geeft uw lievelingsartikelen een nieuwe thuis. Door onze strenge selectie en een hoogwaardig assortiment, willen wij luxe artikelen aanbieden voor de zelfbewuste vrouw.

”Door ons uniek aanbod kunnen wij u een volledige nieuwe look bezorgen”